Trainingen voor volwassenen

De tennislessen op onze club worden gegeven door tennisschool One2tennis. Deze tennisschool biedt een uitgebreid en gevarieerd programma, geschikt voor zowel de recreatieve als prestatieve tennisspelers. Bij One2tennis staat plezier en een positieve aanpak centraal. Wil je een keer proberen of een training wat voor jou is? Vraag dan vrijblijvend een proefles aan met een mail aan de technische commissie via [email protected].

 

 

Voor volwassenen bieden we verschillende lespakketten aan

Het zomerseizoen van 2023 start in de week van 3 april. De volgende pakketten worden aangeboden:

  1. 18 weken 1 uur per week in een groep van 4 (310,- euro p.p.)
  2. 18 weken 1 uur per week met een vaste lesgroep (1240,- euro totaal)
  3. 18 weken 1,5 uur per week in een groep van 8 personen (232,50 euro p.p.)
  4. 16 weken 2 keer per week 1,5 uur training in een groep van 8 personen (465,- euro p.p.)
  5. 5- of 10-Rittenkaaart voor privé of duoles (resp. 345,- of 690,- euro totaal)
  6. 6 lessen op vrijdagavond met 4 personen (100,- euro p.p.)

De 5- en 10-rittenkaarten bestaan uit respectievelijk 5 en 10 losse lessen die je inplant met je trainer op een dag en tijdstip die jullie beiden uitkomt gedurende het seizoen. Je mag zelf bepalen met hoeveel personen je deze losse lessen deelt. Ideaal ook voor spelers die zich niet kunnen vastleggen op een vaste tijd/dag of behoefte hebben aan een meer persoonlijke aanpak gericht op bijvoorbeeld de techniek. Als je gedurende het seizoen wilt instromen, dan proberen we om dit mogelijk te maken. Stuur daarvoor een berichtje naar de Technische Commissie

Korting in de daluren 

Wij bieden een korting op je lessen aan op het moment dat je les afneemt in de daluren. Onder daluren verstaan we ma t/m vr tussen 08:00-15:00 uur en als je lestijd valt in het tijdslot 22:30-23:00 uur op ma t/m do. De korting die we aanbieden is van toepassing op les in een groep van 4: 20,- euro korting p.p. De korting die we aanbieden is van toepassing op les met een vaste lesgroep: 80,- euro korting totaal.
 

Als het proces goed is komt het resultaat van zelf

Voor het opleiden van spelers nemen wij de tijd en creëren een positieve tennisomgeving. Als speler kun je je daardoor goed focussen op jouw eigen proces. De trainers van One2tennis volgen elk jaar bijscholing en blijven up to date. Het aanleren van techniek, tactiek en fysiek gaat altijd samen met mentale vaardigheden. De interactie is dat je als speler zelf kunt aangeven wat je wilt trainen en wij ondersteunen jou in dit mooie proces. Wij kijken ernaar uit om jou uit te dagen op de baan!

Interesse?

Heb je interesse om bij ons te komen tennissen? Meld je dan aan via de website of neem eerst contact op met een van onze trainers van de tennisschool via onze technische commissie.