Bouwcommissie

 

De bouwcommissie (BC) is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van het paviljoen, de keukenapparatuur, geluidsinstallaties, periodiek schilderwerk, reparaties, sloten, camera’s, toegangscontrole,  verlichting, wifi, terreinverlichting, baanverlichting, tribunes, vuilwaterpomp en riolering van het paviljoen, de zonnepanelen, energie-inkoop etc. Is er iets kapot of wil je een melding doen over een van bovengenoemde zaken? Gebruik de mail om contact te krijgen met iemand van de bouwcommissie.  

Daarnaast is de bouwcommissie het eerste aanspreekpunt voor Sporthuis Bunnik. De gravelbanen (inclusief de riolering op het terrein en de hekken rondom de tennisbanen) zijn eigendom van de Gemeente Bunnik en worden beheerd door het Sporthuis. De kunstgrasbanen en het mini-tennisveld zijn eigendom van de Niënhof.  

 

Klusdagen

De bouwcommissie organiseert 2 keer per jaar een klusdag: in het voorjaar om het tennispark weer gereed te maken voor het zomerseizoen en in het najaar om het park en paviljoen winterklaar te maken. Via de nieuwsbrief wordt dan een oproep aan de leden om zich aan te melden. Hulp wordt dan zeer op prijs gesteld.  

 

Wie zit in de BC?

Rob Vermeij - voorzitter
Ids Jan Boersma – vice-voorzitter

Andor de Haan - lid

Floris Heijnen - lid

Kees van de Werf - lid

Dick Smit - lid
Gregor den Breugom de Haas - lid
Joost Koch - lid