Open toernooi

Dit jaar is ons open toernooi van 5 tot en met 13 augustus! Zet het vast in je agenda!

Afgelopen jaar (2022) vond ons open toernooi plaats van zaterdag 6 augustus tot en met zondag 14 augustus. Het werd een knalfeest, want we bestonden in 2022 50 jaar. Dus naast heel veel tennis waren er extra leuke evenementen naast de baan, zoals een pubquiz en een bingo. 

RMA Verecos is de hoofdsponsor

Net als het jaar daarvoor was makelaardij RMA Verecos de hoofdsponsor van het toernooi. We zijn er trots op dat deze makelaar uit Bunnik haar naam weer aan het toernooi heeft verbonden.

 

 

Tennisschool One2tennis nam wederom het prijzengeld en de beker voor de winnaars van de hoogste dames- en herenenkel voor zijn rekening.

Van maandag tot en met zaterdag was het tentorant open

Iedere avond vanaf 18.00 uur zorgden we voor een heerlijke driegangen maaltijd in het Tentorant: ons eigen heuse pop-up restaurant. Iedere avond stond in het teken van een ander thema:

 

 

Houd facebook in de gaten voor meer informatie.

Verder organiseerden we op vrijdagavond 12 augustus onze befaamde en niet te missen feestavond! 

Van 20.00 uur tot 01.00 uur verzorgde DJ Jean Paul alle soorten hits op de dansvloer. Hij is eigenaar van 033DJ’s en in het hele land bekend van onder meer Soulboat, Club35 en Oh! What a Night. Verder organiseren we (lees: Sanne en Kim) woensdagavondweer een bingoavond met mooie prijzen én een pub/tennisquiz als afsluiting van de avond.

Ons toernooi is onderdeel van het TennisDirect Circuit

Je ontvangt punten voor de ranglijst door deel te nemen aan een enkel- en/of dubbelspel onderdeel (m.u.v. gemengd dubbelspel) van dit open toernooi. Daarmee vergroot je de kans op een uitnodiging voor de TennisDirect Masters, het eindtoernooi van het circuit.

Onze sponsoren