Open toernooi

Dit jaar is ons open toernooi van 5 tot en met 13 augustus! We hebben een recordaantal inschrijvingen: 491! 

Naast het toernooi organiseren we op woensdag een bingo met leuke prijsjes en vrijdag onze feestavond. Verder opent het tentorant weer haar deuren. Deelnemers, supporters en tennisliefhebbers kunnen weer bijna iedere avond genieten van een heerlijke driegangen maaltijd. 

RMA Verecos is de hoofdsponsor

Makelaardij RMA Verecos is de  hoofdsponsor van het toernooi. We zijn er trots op dat deze makelaar uit Bunnik haar naam weer aan het toernooi heeft verbonden.

 

 

Tennisschool One2tennis neemt wederom het prijzengeld en de beker voor de winnaars van de hoogste dames- en herenenkel voor zijn rekening.

 

 

Met ingang van dit jaar verwelkomen we sponsor Sunny Camp. Zij sponsoren de waardebonnen die finalisten kunnen besteden in hun prachtige winkel in Zeist.

Het tentorant is geopend van maandag tot en met zaterdag

Iedere avond vanaf 18.00 uur zorgden we voor een heerlijke driegangen maaltijd in het Tentorant: ons eigen heuse pop-up restaurant. Hieronder vind je het menu.

 

 

 

Ons toernooi is onderdeel van het TennisDirect Circuit

Je ontvangt punten voor de ranglijst door deel te nemen aan een enkel- en/of dubbelspel onderdeel (m.u.v. gemengd dubbelspel) van dit open toernooi. Daarmee vergroot je de kans op een uitnodiging voor de TennisDirect Masters, het eindtoernooi van het circuit.

Onze sponsoren