Open toernooi

In 2024 organiseren we ons open toernooi van zaterdag 3 tot en met zondag 11 augustus! Vorig jaar hadden we een recordaantal inschrijvingen: 491! Hopelijk wordt het dit jaar ook weer zo gezellig druk. 

Naast het toernooi organiseren we op woensdag een bingo met leuke prijsjes en vrijdag onze feestavond. Verder opent het tentorant weer haar deuren. Deelnemers, supporters en tennisliefhebbers kunnen weer bijna iedere avond genieten van een heerlijke driegangen maaltijd. 

 

RMA Verecos is de hoofdsponsor

Makelaardij RMA Verecos is de hoofdsponsor van het toernooi. We zijn er trots op dat deze makelaar uit Bunnik haar naam weer aan het toernooi heeft verbonden.

 

 

Sponsor Sunny Camp sponsort de waardebonnen die finalisten kunnen besteden in hun prachtige winkel in Zeist.

Het tentorant is naar verwachting geopend van maandag tot en met zaterdag

Iedere avond vanaf 18.00 uur zorgen we voor een heerlijke driegangen maaltijd in het Tentorant: ons eigen heuse pop-up restaurant. Hieronder vind je het menu van vorig jaar 2023. Vlak voor het toernooi zullen we het nieuwe menu bekend maken.

 

 

 

Ons toernooi is onderdeel van het TennisDirect Circuit

Je ontvangt punten voor de ranglijst door deel te nemen aan een enkel- en/of dubbelspel onderdeel (m.u.v. gemengd dubbelspel) van dit open toernooi. Daarmee vergroot je de kans op een uitnodiging voor de TennisDirect Masters, het eindtoernooi van het circuit.

 

Onze sponsoren