Over BLTC de Niënhof, tennisvereniging in Bunnik

 

Op de prachtige banen van BLTC De Niënhof tennissen ruim 500 leden met veel plezier en enthousiasme. Onze leden komen met name uit Bunnik, Zeist, Utrecht en Odijk. Of je al een tijdje speelt of net begonnen bent: we organiseren activiteiten voor alle leeftijden en alle niveaus. In ons paviljoen kun je rustig bijkomen met een hapje en een drankje.

 

 

We beschikken over 10 tennisbanen

BLTC De Niënhof ligt op het mooie sportpark van Bunnik. We hebben acht gravelbanen, twee kunstgrasbanen en een minibaan met twee oefenmuren. De kunstgrasbanen en de helft van de gravelbanen zijn ook een groot deel van de winter bespeelbaar. Alle banen zijn verlicht door middel van led verlichting en worden automatisch besproeid met water uit de Kromme Rijn. Ons paviljoen is van alle gemakken voorzien en vanaf het terras heb je mooi uitzicht over de banen. Het is ook mogelijk om banen te huren. Kijk daarvoor hier.

> Lees hier meer over onze banen en het onderhoud

 

 

Tennisschool One2Tennis verzorgt lessen en trainingen

Leden van BLTC De Niënhof kunnen terecht bij tennisschool One2Tennis om hun spel te verbeteren. Deze tennisschool geeft trainingen voor jong en oud. De trainingen zijn geschikt voor zowel de recreatieve als prestatieve tennisspelers.

 

De club heeft een rijke historie

De vereniging is in 1972 opgericht onder de naam Bunnikse Lawn Tennisclub (BLTC), later omgedoopt tot BLTC de Niënhof. De club komt voort uit tennisvereniging W&H, specifiek opgericht voor medewerkers van het bedrijf Wijnmalen & Hausmann. Vanwege de groeiende belangstelling voor tennis werden later ook andere Bunnikers welkom. In 2022 vierden we ons tiende lustrum!

> Lees hier meer over de historie van de club

 

Leden waarderen de vereniging

Begin 2022 hebben we de tevredenheid van onze onderzocht. De rapportage kun je hieronder lezen (als je als lid bent ingelogd). Onze leden waarderen de sfeer op de vereniging en de activiteiten enorm. Maar er zijn natuurlijk altijd verbeteringen mogelijk. Komende jaren investeren we onder meer in de gezelligheid en openingstijden van het clubhuis en een opfrisbeurt van het sanitair en de kleedkamers.   

 

rapportage-ledentevredenheid-onderzoek-BLTC-de-Nienhof-2022.pdf