Trainingen voor de jeugd

De tennislessen op onze club worden gegeven door tennisschool One2tennis. Bij One2tennis staat plezier en een positieve aanpak centraal. Als je een keer wilt kijken of een les wat voor jou is, stuur dan een mail naar [email protected] voor een vrijblijvende proefles.

 

 

Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m ongeveer 12 jaar

Met speciale ballen, rackets, banen en oefeningen leert de jongste jeugd de sport razendsnel te spelen. Kinderen worden direct in een team met leeftijdsgenootjes geplaatst. Zo maken ze snel nieuwe vriendjes en werken ze samen naar duidelijke doelen toe. Dat is niet alleen goed voor de fysieke, maar ook voor de sociale vaardigheden. Samen spelen en plezier hebben; daar draait het om bij Tenniskids!

 

De geboortejaren in bovenstaande tabel gelden vanaf 1 januari 2023 t/m 31 december 2023.

 

Oudere kinderen volgen junior lessen

Kinderen in de leeftijd van 11 t/m 17 jaar noemen wij junioren. Jeugdspelers van 11 en 12 jaar oud kunnen in Tenniskids (t/m 12 jaar) spelen of bij de junioren. De tennisleraar kijkt wanneer een kind, qua niveau, kan doorstromen naar de junioren. Junioren spelen net zoals de senioren op een hele baan met de bekende gele tennisbal.

 

Om tennisles te volgen moet je lid zijn van de vereniging

Veelal zijn de lessen inbegrepen bij het lidmaatschap. Heb je gekozen voor het lidmaatschap Trainen & samen spelen, dan krijg je wekelijks een tennisles (per jaar 36 lessen, niet in de vakanties). Heb je gekozen voor het lidmaatschap Next level, dan krijg je twee keer per week les (in totaal 72 lessen per jaar, niet in de vakanties).

Als je hebt gekozen voor Af en toe spelen en je wilt toch lessen volgen, dan kun je je aanmelden bij de tennisschool. 

Voor meer informatie over de verschillende lidmaatschappen voor de jeugd kun je hier kijken.