Tennisfeestweek voor de jeugd van De Niënhof

22 augustus 2023


Afgelopen week (14 t/m 18 augustus) stond tennisvereniging de Niënhof in het teken van de jeugd. De Feestweek vond plaats. Het zogenaamde ‘smashteam’ – een groep ervaren jeugdleden van De Niënhof zorgde voor de dagelijkse organisatie en begeleiding van het evenement. 

 

 

Circa 40 jeugdleden waren van de partij

Circa 40 deelnemende jeugdleden werden in verschillende poules ingedeeld, zodat ze maandag tot en met woensdag elke dag 2 – 3 wedstrijdjes konden spelen tegen leeftijdsgenoten. Veel tennissen en het samen plezier hebben staan centraal. Op donderdag en vrijdag streden de poule winnaars voor de felbegeerde trofeeën.

 

Met dit jaarlijkse evenement probeert de vereniging het clubgevoel bij de jongeren aan te wakkeren

Kinderen van diverse leeftijden en speelsterktes zijn samen dagelijks op de club, zien elkaar tennissen en de meeste ervaren tennissers denken mee over het programma en zorgen voor de dagelijkse begeleiding.

 

Onze oefenmuurtjes zijn opgefrist met een mooie schildering

Naast de wedstrijdjes werden elke dag leuke activiteiten georganiseerd. Zo verzorgde tennisschool One2tennis een drietal clinics, kon de service snelheid worden gemeten en was er een grote opblaas stormbaan om op te spelen. Ook mocht de jeugd dit jaar de oefenmuurtjes voorzien van een mooie beschildering. De ontwerpen van Just (14 jaar) werden met veel aandacht op de muur aangebracht.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen