Zomerprogramma One2tennis 2020

Omdat het tennisseizoen zo laat van start is gegaan en veel mensen thuisblijven, biedt One2tennis een uitgebreid zomertennisprogramma op onze vereniging BLTC de Niënhof aan van 20 juli t/m 21 augustus voor zowel de jeugd als voor volwassenen. Voor alle programma’s geldt: je betaalt alleen voor de momenten waarop je je aanmeldt. Je hoeft dus niet te betalen als je een paar weken met vakantie bent. 

Het programma:

Jeugd 5 t/m 12 jaar
Elke doordeweekse dag in de zomervakantie hebben we een tennis-dagprogramma voor de jeugd t/m 12 jaar. Het is niet alleen tennis, er worden ook leuke activiteiten georganiseerd. Geen zin om de hele dag thuis te zitten deze vakantie? > Bekijk hier alle info en meld je aan!

Jeugd 13-17 jaar
Elke doordeweekse dag tussen 13:00-17:00 uur bieden we trainingen aan voor de jeugd tussen 13-17 jaar. Wil je lekker veel en vaak trainen, of maar 1 uurtje per week? Alles kan! > Bekijk hier alle info en meld je aan!

Volwassenen niveau 2 t/m beginners
Voor de volwassenen bieden we voor niveau 2,3,4,5,6,7,8,9 en beginners elke avond groepstraining aan. Ook bieden we fysieke trainingen aan om blessures te voorkomen en cardiotennis om fitter te worden op de baan. > Bekijk hier alle info en meld je aan!

Wil je liever regulier les in een groep van 4 of meer aandacht van een bepaalde trainer in een duo- of privéles? Ook dat kan! Geef je dan wel uiterlijk 17 juli 2020 op. > Bekijk hier alle info en meld je aan! 

Wedstrijden
Naast de trainingsprogramma’s bieden we ook elk weekend wedstrijden aan. Wil jij na een periode waarin we lang geen wedstrijden hebben gespeeld, weer het wedstrijdritme gaan oppakken? Doe dan mee! Ook als je nog nooit een wedstrijd hebt gespeeld en je wil het graag een keer proberen, is dit je kans. > Bekijk hier alle info en meld je aan!