Open toernooi: Niënhof RMA Verecos

We spelen het RMA Verecos Open bij BLTC De Niënhof van zaterdag 1 augustus tot en met zondag 9 augustus. Informatie over het toernooi, speelschema’s en inschrijvingen vind je hier.

RMA Verecos is de hoofdsponsor Net als vorig jaar is makelaardij RMA Verecos de hoofdsponsor van het toernooi. We zijn er trots op dat deze makelaar uit Bunnik tot en met 2022 haar naam aan het toernooi verbindt.

We spelen om twee gewonnen sets met een wedstrijd tiebreak

We spelen alle partijen om 2 twee gewonnen sets. De tiebreak geldt voor alle sets. Bij een eventuele derde set spelen we een wedstrijd tiebreak (tot de 10). Net als vorig jaar organiseren we het toernooi volgens actuele rating. Dat belooft weer spannende partijen op de perfect onderhouden gravelbanen!

One2tennis sponsort de hoofdprijs

Tennisschool One2tennis neemt dit jaar het prijzengeld en de beker voor de winnaars van de hoogste dames- en herenenkel voor zijn rekening. We zijn blij met deze nieuwe sponsor voor ons toernooi!

Coronamaatregelen

Alle spelers en supporters houden buiten de baan 1,5 meter afstand van elkaar. Het is niet de bedoeling om met je dubbelpartner of tegenstander op één bankje naast elkaar te zitten. Verder gelden de bekende algemene hygiënemaatregelen:

  • Was je handen voor en na het spelen
  • Schud geen handen en geef geen high fives
  • Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes
  • Blijf thuis bij klachten

We adviseren spelers om thuis om te kleden en te douchen.

We reguleren de drukte

Vanwege het coronavirus draait het toernooi dit jaar echt alleen om tennis. Ons befaamde tentorant met geweldig eten en gezellige feestavonden moeten we helaas dit jaar missen. Ons terras is gelukkig wel open. Spelers en supporters kunnen een drankje doen. We houden ons daarbij natuurlijk aan de horeca richtlijnen: aan tafel met huisgenoten of met maximaal twee personen. Om voldoende ruimte te garanderen voor de aanwezige spelers reguleren we de drukte op het park. We rekenen op jullie medewerking.

Informatie op de KNLTB site

Meer informatie over het toernooi vind je hier.

Social media

Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Social Media. Wij vinden het fijn als je onze berichten deelt, liked en ons tagt.