Open toernooi: Niënhof RMA Verecos

Ieder jaar organiseren wij het RMA Verecos Open bij BLTC De Niënhof. Dit jaar (2021) vindt het toernooi plaats van zaterdag 7 augustus tot en met zondag 15 augustus. Meer informatie over het toernooi, speelschema’s en inschrijvingen vind je op de website van de KNLTB.

RMA Verecos is de hoofdsponsor Net als vorig jaar is makelaardij RMA Verecos de hoofdsponsor van het toernooi. We zijn er trots op dat deze makelaar uit Bunnik tot en met 2022 haar naam aan het toernooi verbindt.

We spelen om twee gewonnen sets met een wedstrijd tiebreak

We spelen alle partijen om 2 twee gewonnen sets. De tiebreak geldt voor alle sets. Bij een eventuele derde set spelen we een wedstrijd tiebreak (tot de 10). Net als vorig jaar organiseren we het toernooi volgens actuele rating. Dat belooft weer spannende partijen op de perfect onderhouden gravelbanen!

One2tennis sponsort de hoofdprijs

Tennisschool One2tennis neemt dit jaar het prijzengeld en de beker voor de winnaars van de hoogste dames- en herenenkel voor zijn rekening. We zijn blij met deze nieuwe sponsor voor ons toernooi!

Coronamaatregelen

Wat zijn wij blij dat het toernooi (zoals het er nu uitziet) kan doorgaan. Toch houden wij alle regels nauwlettend in de gaten. We volgen de coronamaatregelen die er op het moment van het toernooi gelden. Want wij gaan voor een veilig en vooral gezellig toernooi dit jaar! 

We reguleren de drukte

Vanwege het coronavirus draait het toernooi ook dit jaar echt alleen om tennis. Ons befaamde tentorant met geweldig eten en gezellige feestavonden moeten we waarschijnlijk dit jaar nog missen. Ons terras en het paviljoen zijn gelukkig wel open. Spelers en supporters kunnen een drankje doen. We houden ons daarbij natuurlijk aan de horeca richtlijnen en houden anderhalve meter afstand. Om voldoende ruimte te garanderen voor de aanwezige spelers reguleren we de drukte op het park als dat nodig is. We rekenen op jullie medewerking.

Informatie op de KNLTB site

Meer informatie over het toernooi en inschrijven vind je op de website van de KNLTB.

Social media

Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Social Media. Wij vinden het fijn als je onze berichten deelt, liked en ons tagt.