Open toernooi 2022: Niënhof RMA Verecos

Dit jaar (2022) vindt ons open toernooi plaats van zaterdag 6 augustus tot en met zondag 14 augustus. Het wordt een knalfeest, want we bestaan 50 jaar. Dus naast heel veel tennis zorgen we voor extra leuke evenementen naast de baan. Meer informatie over het toernooi, speelschema’s en inschrijvingen vind je op de website van de KNLTB.

RMA Verecos is de hoofdsponsor
Net als vorig jaar is makelaardij RMA Verecos de hoofdsponsor van het toernooi. We zijn er trots op dat deze makelaar uit Bunnik ook dit jaar weer haar naam aan het toernooi verbindt.

Tennisschool One2tennis neemt dit jaar wederom het prijzengeld en de beker voor de winnaars van de hoogste dames- en herenenkel voor zijn rekening.

Van maandag tot en met zaterdag is het tentorant open

Iedere avond vanaf 18.00 uur zorgen we voor een heerlijke driegangen maaltijd in het Tentorant: ons eigen heuse pop-up restaurant. Zoals jullie gewend zijn, staat iedere avond in het teken van een ander thema:

Houd deze website en facebook in de gaten voor meer informatie over ons menu. 

Verder organiseren we op vrijdagavond12 augustus onze befaamde en niet te missen feestavond! 

Heb jij die al in je agenda staan? Van 20.00 uur tot 01.00 uur verzorgt DJ Jean Paul alle soorten hits op de dansvloer. Hij is eigenaar van 033DJ’s en in het hele land bekend van onder meer Soulboat, Club35 en Oh! What a Night. Verder organiseren we (lees: Sanne en Kim) woensdagavondweer een bingoavond met mooie prijzen én een pub/tennisquiz als afsluiting van de avond.

Ons toernooi is onderdeel van het TennisDirect Circuit

Je ontvangt punten voor de ranglijst door deel te nemen aan een enkel- en/of dubbelspel onderdeel (m.u.v. gemengd dubbelspel) van dit open toernooi. Daarmee vergroot je de kans op een uitnodiging voor de TennisDirect Masters, het eindtoernooi van het circuit.

Social media

Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Social Media. Wij vinden het fijn als je onze berichten deelt, liked en ons tagt.