Open toernooi: Niënhof RMA Verecos

Ieder jaar organiseren wij het RMA Verecos Open bij BLTC De Niënhof. Dit jaar (2021) vindt het toernooi plaats van zaterdag 7 augustus tot en met zondag 15 augustus. Meer informatie over het toernooi, speelschema’s en inschrijvingen vind je op de website van de KNLTB.

RMA Verecos is de hoofdsponsor Net als vorig jaar is makelaardij RMA Verecos de hoofdsponsor van het toernooi. We zijn er trots op dat deze makelaar uit Bunnik tot en met 2022 haar naam aan het toernooi verbindt.

We spelen om twee gewonnen sets met een wedstrijd tiebreak

We spelen alle partijen om 2 twee gewonnen sets. De tiebreak geldt voor alle sets. Bij een eventuele derde set spelen we een wedstrijd tiebreak (tot de 10). Net als vorig jaar organiseren we het toernooi volgens actuele rating. Dat belooft weer spannende partijen op de perfect onderhouden gravelbanen!

One2tennis sponsort de hoofdprijs

Tennisschool One2tennis neemt dit jaar het prijzengeld en de beker voor de winnaars van de hoogste dames- en herenenkel voor zijn rekening. We zijn blij met deze nieuwe sponsor voor ons toernooi!

Coronamaatregelen

Wat zijn wij blij dat het toernooi kan doorgaan. Toch zijn er natuurlijk voor onze veiligheid nog steeds regels waar we ons aan moeten houden. We vragen jullie thuis te blijven bij klachten als verkoudheid, koorts of benauwdheid. Volwassenen moeten 1,5 meter afstand van elkaar houden. En op het terras, de “tribune” en in het clubhuis zijn er vaste zitplaatsen. Bezoekers en toeschouwers vragen we om zich te registreren met een gezondheidsverklaring. Het formulier hiervoor vind je hier. Om voldoende ruimte te garanderen voor de aanwezige spelers reguleren we de drukte op het park als dat nodig is. We rekenen op jullie medewerking. En verder kijken we natuurlijk uit naar mooie wedstrijden en veel gezelligheid op ons park!

Van dinsdag tot en met zaterdag is het tentorant open

In tegenstelling tot vorig jaar kunnen we dit jaar weer genieten van een heerlijke driegangen maaltijd in het Tentorant. Dit pop up restaurant opent de “deuren” in de avond van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 18.00 uur. Om voldoende afstand te garanderen serveren we iedere avond maximaal 100 maaltijden uit, verspreid over de avond. Houd de website en facebook in de gaten voor meer informatie over ons menu.

Informatie op de KNLTB site

Meer informatie over het toernooi en inschrijven vind je op de website van de KNLTB.

Social media

Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Social Media. Wij vinden het fijn als je onze berichten deelt, liked en ons tagt.