Senioren training

De tennislessen op onze club worden gegeven door tennisschool One2tennis. Deze tennisschool biedt een uitgebreid en gevarieerd programma, geschikt voor zowel de recreatieve als prestatieve tennisspelers. Bij One2tennis staat plezier en een positieve aanpak centraal. Voor volwassenen bieden we verschillende lespakketten aan:

  1. 1x in de week 1 uur training in een groep van 4.
  2. 1x in de week 1 uur privé- of duoles.
  3. Competitie/wedstrijdtraining.
  4. 5-rittenkaart: 295,- euro totaal
  5. 10-rittenkaart: 585,- euro totaal

De 5- en 10-rittenkaarten bestaan uit respectievelijk 5 en 10 losse lessen die je inplant met je trainer op een dag en tijdstip die jullie beiden uitkomt gedurende het seizoen. Je mag zelf bepalen met hoeveel personen je deze losse lessen deelt. Ideaal ook voor spelers die zich niet kunnen vastleggen op een vaste tijd/dag of behoefte hebben aan een meer persoonlijke aanpak gericht op bijvoorbeeld de techniek. Als het proces goed is komt het resultaat van zelf. Voor het opleiden van spelers nemen wij de tijd en creëren een positieve tennisomgeving. Als speler kun je je daardoor goed focussen op jouw eigen proces. De trainers van One2tennis volgen elk jaar bijscholing en blijven up to date. Het aanleren van techniek, tactiek en fysiek gaat altijd samen met mentale vaardigheden. De interactie is dat je als speler zelf kunt aangeven wat je wilt trainen en wij ondersteunen jou in dit mooie proces. Wij kijken ernaar uit om jou uit te dagen op de baan!

Interesse?

Heb je interesse om bij ons te komen tennissen? Meld je dan aan via de website of neem eerst contact op met een van onze trainers van de tennisschool.