Lidmaatschap jeugd

Tennisvereniging de Niënhof is veel meer dan zomaar een tennisclub. We willen de jeugd een leuke, plezierige en sportieve club geven waar ze kunnen trainen, competitie spelen, vrij kunnen spelen met vriendjes en/of vriendinnetjes en vooral meedoen aan leuke activiteiten. Voor de jeugd worden extra activiteiten georganiseerd, zoals de Toss middag waar je met andere kinderen vrij kan tennissen, een ouder-kind toernooi en een laagdrempelige Jeugd Club Kampioenschappen. Het belangrijkste is dat kinderen lekker gaan tennissen.

BLTC de Niënhof wil kinderen stimuleren om ook competitie te spelen omdat blijkt dat kinderen daardoor langer met plezier blijven tennissen. Daarom kiest de club om meer voordelen te hangen aan het jeugdlidmaatschap. Alle lidmaatschappen zijn inclusief een KNLTB pasje. Voor informatie over lidmaatschappen voor de jeugd zie Tennis alles-in-1.

BEN JE EEN NIEUW JEUGDLID? Lees dan even hieronder de informatie. Dan kom je snel te weten wat de mogelijkheden voor de jeugd op BLTC de Niënhof zijn. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje.

Tenniskids:In groepen van 8-10 kinderen krijg je de kans om te zien hoe leuk tennis is en of je er al een beetje handig in bent. De kinderen zijn tussen de 5 en 11 jaar oud. Je leert tennis middels een speciaal opgezet trainingsprogramma van de KNLTB. Dit programma heet Tenniskids. Meer informatie kan je vinden op www.tenniskids.nl en is voor kinderen tot ongeveer 11 jaar. Alle trainingen bij de Niënhof worden gegeven door officieel KNLTB gediplomeerde trainers van de tennisschool One2Tennis.

TRAININGZie pagina Jeugd training

COMPETITIEZie pagina Jeugd competitie

SMASH! Team:Het SMASH! Team bestaat uit jeugdleden van 13 t/m 17 jaar die activiteiten voor de jeugd organiseren. Het SMASH! Team wordt begeleid door de jeugdcommissie. Lijkt je het ook leuk om activiteiten te organiseren, meld je dan bij de jeugdcommissie.

Aanmelden
Heb je interesse om bij ons te komen tennissen? Meld je dan direct aan via het aanmeldformulier of neem eerst contact op met onze club.