Lidmaatschap algemeen

Nieuwe leden zijn van harte welkom op onze prachtige club. Als BLTC de Niënhof proberen we het tennissen zo laagdrempelig mogelijk te maken door onder andere de contributie zo laag mogelijk te houden.

Tennisvereniging de Niënhof is veel meer dan zomaar een tennisclub. We willen de jeugd een leuke, plezierige en sportieve club geven waar ze kunnen trainen, competitie spelen, vrij kunnen spelen met vriendjes en/of vriendinnetjes en vooral meedoen aan leuke activiteiten. Voor de jeugd worden extra activiteiten georganiseerd, zoals de Toss middag waar je met andere kinderen vrij kan tennissen, een ouder-kind toernooi en een laagdrempelige Jeugd Club Kampioenschappen. Het belangrijkste is dat kinderen lekker gaan tennissen. Alle lidmaatschappen zijn inclusief een KNLTB pasje. Onderstaand de mogelijke lidmaatschappen voor de jeugd:

*BLTC de Nienhof wil kinderen stimuleren om ook competitie te spelen omdat blijkt dat kinderen daardoor langer met plezier blijven tennissen. Daarom kiest de club om meer voordelen te hangen aan dit jeugdlidmaatschap. Tevens krijgen de kinderen die lid zijn en competitie spelen 30 minuten langer trainen die door de club gesubsidieerd wordt.

Pasjes
Aan het begin en gedurende het seizoen zijn nieuwe KNLTB passen beschikbaar achter de bar.

Als je tijdens het seizoen een nieuwe pas nodig hebt vul dan onderstaand formulier in en sluit af met Verstuur.

Tussentijds een extra pas aanvragen kost € 5,- en wordt door de penningmeester in rekening gebracht.