BLTC De Niënhof viert feest!

Feest- en tennisweek 3 t/m 11 juni

Om ons 50-jarig jubileum te vieren, organiseren we van vrijdag 3 juni tot en met zaterdag 11 juni een feestweek. Tijdens deze week worden de clubkampioenschappen gespeeld voor de senioren.

Clinic jeugd op maandag 6 juni, 2e Pinksterdag
Voor de jeugd organiseren de enthousiaste tennisleraren van One2Tennis op 2e Pinksterdag (maandag 6 juni) van 14.00 tot 16.00 uur een clinic. Ook vinden op deze dag de mix finales plaats voor de dubbels en enkels. We verwachten spectaculaire wedstrijden door gebruik van een snel format met super tiebreaks.

BBQ en Drive in Show op zaterdag 11 juni

Naast de enkel- en dubbelfinales van de clubkampioenschappen houden we op zaterdag 11 juni een spetterend feest. De festiviteiten starten om 16.00 uur met een officiële receptie voor genodigden. Hierbij zullen ook enkele leden aanwezig zijn die al vanaf de start van de vereniging lid zijn!

Van 18 tot 20 uur verzorgen chefs Kees en Sandra, die bekend zijn van ons jaarlijkse Tentorant, Cuisine Culinaire en van Foodtruck Coccole een lekkere BBQ. Vanaf 20 uur gaat de dansvloer open. DJ Mike zorgt voor de sfeer met zijn drive in show. Alle receptiegasten, leden en oud-leden zijn van harte welkom bij de barbecue en de feestavond. De barbecue kost € 12,50 per persoon en je kunt je tot en met maandag 6 juni hier inschrijven om mee te eten.