Feestweek voor de jeugd

Beste jeugdleden,

SAFE THE DATE!!!!!
maandag 23 tot en met vrijdag 27 augustus TENNISFEESTWEEK bij JC de Niënhof!!!! 

Eind augustus is het weer zover, dan vindt de leukste tennisweek van het jaar plaats! Deze tennisfeestweek was voorheen de Jeugd Clubkampioenschappen (JCK), maar we doen meer dan alleen wedstrijden spelen! Tijdens deze week staat, naast lekker tennissen, ook gezelligheid en samen leuke dingen doen centraal! Je speelt in deze week allemaal leuke tenniswedstrijden op je eigen niveau en daarnaast zal een groep oudere jeugdleden, het Smashteam, elke dag activiteiten organiseren zoals een speurtocht, springkussen, clinics en andere spelletjes. Ook al kan je niet de hele week, schrijf je gewoon in, dan kijken wij wat er mogelijk is. 

Voor de jongste jeugd (rood – miniveld) zal er op woensdag en/of vrijdag een tennisevent zijn met singels en dubbels. Je kan aan één of beide dagen meedoen. Je hoeft hier nog geen tenniservaring voor te hebben! Voor de andere categorieën (oranje, groen, geel t/m 14 en geel t/m 17) zijn er iedere dag tussen 13:00 en 18:00 wedstrijden.

Ook willen wij, net als elk jaar, weer gezellig afsluiten met een BBQ op vrijdag! 

Dus kom in je laatste vakantieweek naar de Niënhof! Voor spelers van alle niveaus is er wat te doen, ook als je pas net begonnen bent.
Inschrijven kan via de onderstaande link, tot 15 augustus.  
https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=2E6F8237-7A07-4293-9FD2-5192137C4C74

Met sportieve groet, 
De Jeugdcommissie