Afscheid Johan van Haaren 23 juli

Afgelopen zondag is Johan van Haaren op 88-jarige leeftijd overleden. Johan was een markant man, een Bourgondiër en met zijn vrouw Alie een graag geziene gast op De Niënhof.  Ook op bestuurlijk vlak heeft hij veel voor de club betekend. Na minder leuke gebeurtenissen voor de club heeft hij er mede voor gezorgd dat de club staat zoals ze er momenteel bij staat: financieel kerngezond.

Mede hierdoor is Johan beloond met de titel: lid van verdienste. Het huis van Johan en Alie was jarenlang vast afhaalpunt voor de sleutel van het paviljoen.

De uitvaart is a.s vrijdag 23 juli. Door de corona is het niet mogelijk voor iedereen naar de uitvaart te komen. De familie zou het echter zeer op prijs stellen als, net als bij Alie, een erehaag wordt gevormd om Johan een laatste groet te brengen.

Op vrijdagochtend 23 juli zal de stoet om 9.15 u vertrekken vanaf de Grotelaan richting Zeist via de,Sportlaan. U wordt verzocht om een kwartier van tevoren de erehaag te vormen.

Het verzoek is de eventuele auto’s niet te parkeren op de Grotelaan of bij het huis.  Graag de erehaag links en rechts van de rijbaan in de berm opstellen (starten thv de erker van het huis van Johan). Dit laatste zodat de begrafenisauto de draai kan maken.

Gezien de betrokkenheid van de kikkercommissie van CV de Leutkikkers zullen zij als eerste opgesteld staan.