Paviljoen

BLTC de Niënhof beschikt over een prachtig paviljoen waar voor of na het tennissen wat gedronken of gegeten kan worden.

IMGP3349 (1024x678)

Paviljoencommissie (PAC)

Het paviljoen wordt door 6 vrijwilligers van de PAC gerund die afwisselend een week lang ploeghoofd zijn. Bij hen kun je terecht voor vragen als je bardienst draait. Wie wanneer ploeghoofd is en op welk mobiel nummer ze te bereiken zijn, is terug te vinden op de zijkant van de frisdrankenkoelkast in het paviljoen. Voor vragen kun je mailen naar: pac@nienhof.nl Zin om lid te worden van de PAC? Laat het weten via pac@nienhof.nl of spreek een van de commissieleden aan.

 

Openingstijden en bardienst

Het paviljoen is in 2017 geopend in de periode van maandag 03 april t/m donderdag 14 september, met daarna de mogelijkheid om tot eind november het paviljoen te openen aangezien 6 banen in principe een groot deel van het jaar bespeelbaar zijn.

Bardienst is dan geregeld van maandag t/m donderdag van 20:00 uur tot 23:30 uur, in de competitieweekenden en tijdens evenementen. In de zomervakantie, tussen het Open Toernooi en einde schoolvakanties, zal het Paviljoen beperkt open zijn. Mocht je dan graag bardienst draaien, meld je aan bij pac@nienhof.nl.

Wie wanneer bardienst draait is terug te vinden via: www.afhangbord.nl (log in met je bondsnummer en wachtwoord (via het systeem te genereren) en kijk onder Bardienst 2017. Leden krijgen in maart de mogelijkheid zich zelf op te geven voor het vervullen van een bardienst, daarna worden open plekken door de PAC ingedeeld. Uitgangspunt is dat alle leden tussen 18 en 70 een paar bardiensten per jaar vervullen; zonder bardienstvrijwilligers geen drankje of hapje na een tenniswedstrijd.

Informatie omtrent openen en sluiten van het paviljoen is terug te vinden op de zijkant van de frisdrankenkoelkast in het paviljoen.

 

Eten en drinken

BLTC de Niënhof probeert een zo breed mogelijk assortiment aan drank, snacks en eten aan de leden aan te bieden. In 2016 zullen we wederom gezondere producten aanbieden. Uiteraard staat de PAC open voor suggesties (pac@nienhof.nl), al moet het wel betaalbaar en eenvoudig te bereiden zijn.

Afrekenen kan alleen electronisch; met de PIN pas of met de KNLTB pas (alleen voor Niënhof leden).

Pin_Only

Instructie Verantwoord Alcohol schenken

BLTC de Niënhof beschikt over een vergunning om (licht) alcoholische dranken aan te bieden aan iedereen ouder dan 18 jaar. In onze vergunning is terug te vinden: “u mag uitsluitend zwakalcoholhoudende drank verstrekken vanaf 2 uren voor aanvang tot uiterlijk 2 uren na afloop van een activiteit die wordt uitgeoefend in verband met de statutaire doelen van uw vereniging of stichting, met dien verstande dat de drank niet wordt verstrekt voor 13.00 uur

De PAC verzoekt iedereen hier naar te handelen.

Wil je weten hoe je op een verantwoorde manier alcohol kan schenken? NOC*NSF heeft een online (korte) instructie: http://www.nocnsf.nl/iva

 

Speerpunten 2017

De PAC heeft als speerpunten voor het seizoen 2017: Smakelijk, Simpel en Schoon. Goede koffie, lekkere meergranen broodjes tijdens de competieweekenden en evenementen, gezondere snacks en vers fruit zijn enkele zaken die je ook dit seizoen kunt verwachten. Ook zal er iedere maand een ander speciaal bier verkrijgbaar zijn.

Heb je nog ideeën of suggesties, laat het de PAC weten!