Niënhof RMA VERECOS Open Toernooi 2019

Nieuw: we spelen in week 32. Ben je ook van de partij?

Ook dit jaar organiseert BLTC De Nienhof weer het Open Toernooi. Dit jaar staan we niet zoals je gewend bent in week 31 op de kalender, maar in week 32. Dat betekent dat we spelen van zaterdag 3 augustus tot en met zondag 11 augustus. Daarnaast hebben we nog een primeur: we spelen volgens actuele rating. Dat belooft spannende partijen op je eigen niveau! Kom je ook meedoen? Je kunt je hier alvast inschrijven.

We zorgen ook weer voor veel gezelligheid naast de baan

De koks van het Nienhof Foodcourt doen op het moment al inspiratie op voor de menu´s van week 32. En op de vrijdag zorgen we natuurlijk weer voor een spetterende feestavond. Verder belooft onze weerman mooi terrasweer. Dus ook naast de baan is het voor spelers en supporters goed toeven.

Jubileum editie: we spelen voor de 40ste keer

Deze komende editie is de 40ste keer dat het toernooi gespeeld wordt. De eerste editie was in 1980. Je weet wel: die zomer dat Zoetemelk de Tour de France won en het land in rep en roer was over “geen woning, geen kroning”.  Abba en Spargo domineerden de hitlijsten. En Wimbledon werd gewonnen door Björn Borg die in de vijfde set John McEnroe met 8-6 versloeg. Bij de vrouwen een minder bekende winnaar: Evonne Goolagong (#hippe naam) versloeg Chris Evert in straight sets.

Social Media

Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Social Media. Wij vinden het fijn als je onze berichten deelt, liked en ons tagt. Want hoe meer aandacht we aan dit toernooi schenken hoe gezelliger het wordt. facebook: nienhofopen  twitternienhof instagram: @nienhofrmaverecos

Toernooisponsoren

Hier alleen pinnen