Niënhof RMA VERECOS Open Toernooi 2018

Schrijf je in!

Op zaterdag 28 juli start het RMA Verecos Open toernooi weer! Dat betekent een week lang tennis, heerlijk eten in het Nienhof Food Court, een feestavond en natuurlijk genieten in de zon op het terras. Je kunt je al inschrijven via toernooi.nl . En o ja… de inschrijving sluit uiterlijk 20 juli, maar wacht niet te lang en schrijf je meteen in!

 

Speelsterkte 8

Ben jij een 8 of 9? Dan heb je geluk want dan kan je dit jaar ook mee doen!  Voor alle onderdelen is het mogelijk om mee te doen in de 8, let op dit geldt alleen voor de 17+!

 De toernooicommissie is er klaar voor

De toernooicommissie heeft al zin in de zomer! Net als vorig jaar bestaat de commissie uit Kim, Tom, Arno, Marc, Karin en de voorzitter Norbert. Vorig jaar is de voorzitter na 25 “dienstjaren” al in het zonnetje gezet en ook de andere commissieleden lopen al een tijdje mee. Dit zeer ervaren team is klaar voor weer een feestje!

Nienhof Food Court

Al jaren bekend in de hele omgeving! Sinds vorig jaar onder de naam Nienhof Food Court (daarvoor Tentorant), maar aan het concept verandert weinig. Gewoon heerlijk eten voor een schappelijke prijs! Schuif ook eens aan en laat je verassen door de kookkunsten van onze Nienhof chefkoks.

Biertje van de maand

Iedere maand verrast de Paviljoencommissie met een speciaal biertje van de maand. Dit is meestal een goed bewaard geheim. Bij hoge uitzondering licht Dick van de Paviljoencommissie al een tipje van de sluier op voor het Niënhof RMA Verecos Open Toernooi: “We schenken twee speciaal bieren tijdens het toernooi. Een Belgisch blond bier om rustig te genieten op een mooie zomeravond. En een heerlijk fris Weissen bier.” Specifieker wil Dick nog niet worden.

Social Media

Je kunt ons natuurlijk ook volgen op Social Media. Wij vinden het fijn als je onze berichten deelt, liked en ons tagt. Want hoe meer aandacht we aan dit toernooi schenken hoe gezelliger het wordt. facebook: nienhofopen  twitternienhof instagram: @nienhofrmaverecos

Hier alleen pinnen